eNorssi haki ja sai yhdessä Hämeenlinnan normaalikoulun kanssa Opetushallituksen tukea sosiaalisen median luokkahuonekokeiluihin (Koulu 3.0 - sosiaalisen median hyödyntäminen perusopetuksessa) ja niiden dokumentointiin. Hanke käynnistyi syksyn 2010 aikana ja jatkuu vuoden 2011 loppuun saakka.

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Taitoluistelun taikaa

Tämänkertainen bloggaus onkin ajankohtainen, eli liittyy tällä viikolla luisteltuihin taitoluistelun EM-kilpailuihin. Eilen moni jännitti kotikatsomossa Kiiran puolesta, mutta itse olin samaan aikaan Hyvinkään hallissa katselemassa ihan eri kilpailuita... No, toki se Kiirakin tuli tsekattua ja myötäelettyä - olisi ollut jo mielestäni Kiiran vuoro, mutta eipä sittenkään.

Mutta takaisin asiaan. Kassissa oli matkassa HD-videokamera ja yllätys yllätys miniläppäri ;-) No siinä Kiiraa katsellessa värkkäsin samalla kisavideon hiukan nuoremmasta luistelijasta ja hänen suorituksestaan. Kannattaa kurkata - hermot kestivät pykälän paremmin kuin monella maailmanhuipulla Bernissä.

>> Sinin kisavideo 29.1.2011, Hyvinkää, Novice A
>> Sinin omat sivut

Ehkä tässä samalla voisi heittää ajatuksen julkaisemisen avoimuuden suuntaan - koulussa on toki pelattava sääntöjen mukaan, mutta aika monen lapsen vanhemmatkin elävät nykypäivää sosiaalisessa mediassa ja julkaisevat lapsestaan kuvia, videota yms. avoimessa verkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti