eNorssi haki ja sai yhdessä Hämeenlinnan normaalikoulun kanssa Opetushallituksen tukea sosiaalisen median luokkahuonekokeiluihin (Koulu 3.0 - sosiaalisen median hyödyntäminen perusopetuksessa) ja niiden dokumentointiin. Hanke käynnistyi syksyn 2010 aikana ja jatkuu vuoden 2011 loppuun saakka.

perjantai 4. helmikuuta 2011

Podcastit verkossa

Oma Koulu 3.o kokeiluni on nyt toteutettu. Tai yksi niistä, tuleehan noita lisää. Oppilaiden radiojututkin löytyvät nyt verkosta. Myös "miniraportti" osahankkeestani on tänään julkaistu eNorssin hankesivulla.

Tuo Audacity jäi sen verran vaivaamaan, että teemme tuonnempana oppilaiden kanssa uudet äänijutut. Miniläppärin mikki ei oikein tuottanut toivomaani lopputulosta ja editointiaika jäi tällä kertaa myös turhan lyhyeksi. Lopputuloksena äänentasot ja kohinataso olivat kehnot. Eli seuraavalla kerralla ponnistetaan pidemmälle ;-)

Mutta hei, myös epäonnistumiset täytyy myöntää. Ja niistä oppii eniten. Eikö koulussakin open keskeisin tehtävä ole tuottaa oppilaille epäonnistumisen kokemuksia ja auttaa niiden yli?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti