eNorssi haki ja sai yhdessä Hämeenlinnan normaalikoulun kanssa Opetushallituksen tukea sosiaalisen median luokkahuonekokeiluihin (Koulu 3.0 - sosiaalisen median hyödyntäminen perusopetuksessa) ja niiden dokumentointiin. Hanke käynnistyi syksyn 2010 aikana ja jatkuu vuoden 2011 loppuun saakka.

maanantai 29. marraskuuta 2010

Koneet on toimitettu - tarkkaile postiasi ;-)

Postitin tänään Koulu 3.0 koneet. Samalla tuli tutustuttua Itellan palveluihin tarkemmin; lähetin paketit postivakuutettuina särkyvinä lähetyksinä. Postissa neiti kertoi, että hän ottaa laitteet vastuulleen kello 17 asti, jolloin vastuun kuittaa autokuski. Illalla lajittelukeskuksessa sama kuvio toistuu ja seuraava henkilö kuittaa itselleen vastuun. Lopulta koneet ja vastuu siirtynevät kouluihin huomenissa - tänään postitettiin laitteet Raumalle, Turkuun, Kajaaniin, Rovaniemelle, Viikkiin ja Helsingin normaaalilyseolle. Jyväskylän paketti tulee autokyydillä keskiviikkona tai torstaina.

Nyt ei muuta kuin innolla kokeilemaan laitteita! Pistähän postia tai pirauta, jos laitteiden tai ohjelmien kanssa on haasteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti