eNorssi haki ja sai yhdessä Hämeenlinnan normaalikoulun kanssa Opetushallituksen tukea sosiaalisen median luokkahuonekokeiluihin (Koulu 3.0 - sosiaalisen median hyödyntäminen perusopetuksessa) ja niiden dokumentointiin. Hanke käynnistyi syksyn 2010 aikana ja jatkuu vuoden 2011 loppuun saakka.

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Näyttö ”väreilee”

Viimeisen viikon ajan miniläppärini on ollut hieman huomionkipeä. Käynnistäessä koneen ja/tai palauttaessa valmiustilassa näyttö on ”väreillyt” hetken aikaa. Oletteko muut ASUKSEN käyttäjät törmänneet samaan?

Yleensä tuo on kestänyt vain muutamien sekuntien ajan ja loppunut, jos näytön kulmaa hieman muuttaa, eli olisiko jokin lämpöön liittyvä juttu tai sitten ääriasennossa piuhat on tiukalla ;-)

Koitin ottaa väreilystä screenshottiakin muille nähtäväksi, mutta eipä se onnistunut. Taitaa olla niin, että tietokoneen ”mieli” ei värinää havaitse, vaan kuvaruutukaappaus syntyykin oikeastaan siitä, millainen näytön pitäisi olla eikä niinkään siitä, mitä minä oikeastaan näen. Menee aika filosofiseksi... But you know what I mean.

2 kommenttia:

 1. Joskus itsellä näyttö väreilly ja sammuttaminen poistanut sen (ehkä n.3 kertaa).
  Voit kokeilla asentaa uusimman näytön ohjaimen ajurin. http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/763385

  VastaaPoista
 2. tuli vielä mieleen että kannattaa kokeilla miniläppärillä.
  tätä internet-selainta:
  http://www.srware.net/en/software_srware_iron_download.php
  ja tätä piirustus ohjelmaa:
  http://photofiltre.free.fr/download_en.htm

  VastaaPoista