eNorssi haki ja sai yhdessä Hämeenlinnan normaalikoulun kanssa Opetushallituksen tukea sosiaalisen median luokkahuonekokeiluihin (Koulu 3.0 - sosiaalisen median hyödyntäminen perusopetuksessa) ja niiden dokumentointiin. Hanke käynnistyi syksyn 2010 aikana ja jatkuu vuoden 2011 loppuun saakka.

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Käyttökokemuksia Koulu 3.0 still-kamerasta


Olen nyt käyttänyt varsin aktiivisesti Koulu 3.0 -hankkeeseen hankittua still-kameraa. Laite on reissannut Lapissa ja Englannissakin - samalla on tullut napsittua materiaalia eNorssin kuvakirjastoa varten. Kamera on osoittautunut laadukkaaksi ja toimintavarmaksi. Ainoa selkeä miinus on ollut akkujen puute, mutta sekin on korjaantunut ostamalla USB-akkulaturi, näin lataaminen onnistuu miniläppärin kautta ja laturi on sopivan pieni reissukäyttöäkin varten.

Ottakaa muuten muutkin ihmeessä paljon kuvia ja jakakaa opetuskäyttöön sopivia samaisen eNorssin kuvakirjaston kautta muillekin opettajille. Ohjeita löydät osoitteesta http://www.enorssi.fi/opetusmateriaalit/kuvakirjasto

Niin ja kyseisellä kameralla otettu kuva komeilee tietysti myös eNorssin etusivulla. Otettu Ylläksellä talvilomalla, sain hyvän tekosyyn pieneen taukoon kavuttuani mustan nousun suksilla ylös ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti